Başkan Meçikoğlu'nun mutlu günü! Oğlu İsmet dünya evine girdi

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun oğlu İsmet, Mahmut Talay'ın kızı Raziye Eda ile Bucak Kent Ormanı'nda gerçekleşen düğünle dünya evine girdi.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nun oğlu İsmet, hayatını Mahmut Talay'ın kızı Raziye Eda ile birleştirerek dünya evine girdi. Düğüne çok sayıda protokol üyesinin yanı sıra davetli katıldı.

Burdur'un Bucak ilçesi Kent Ormanında gerçekleştirilen düğün merasimine bürokrasi, siyaset, esnaf, iş dünyası, eğitim camiası ve eşraf kesiminden çok sayıda kişi katıldı.

Burdur protokolü ile her iki ailenin çok sayıda eş dost ve akrabalarının yalnız bırakmadığı düğünde Talay ve Meçikoğlu ailelerinin evlatları Raziye Eda ve İsmet Meçikoğlu çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Genç çiftlerin nikahını Bucak ilçe Müftüsü İbrahim Keser kıyarken şahitliğini ise Burdur Valisi Türker Öksüz ve Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş gibi önemli isimler yaptı.

Genç çifte evlilik cüzdanını Burdur Valisi Türker Öksüz takdim ederken; "Meçikoğlu ve Talay ailelerini tebrik ederek, Raziye Eda ve İsmet çiftinin mutlulukları daim olsun. Rabbim, genç çiftimize iki cihan saadeti nasip eylesin inşAllah..." dedi.

Gecenin kahramanlar Raziye Eda ve İsmet çifti de, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

NNC Medya Ailesi olarak Raziye Eda ve İsmet Meçikoğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

düğünHasan Yalçın Meçikoğluİsmet MeçikoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.