Başkan Yıldırım 'dan Antalya Aksu Güreşlerine Davet

Antalya Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, canlı yayın üzerinden 20 Ekim Pazar günü Güreş Sahasında düzenlenecek 9. Aksu Yağlı Güreşlerine davette bulundu.

BAŞKAN YILDIRIM’DAN GÜREŞE DAVET

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, canlı yayın üzerinden 20 Ekim Pazar günü Güreş Sahasında düzenlenecek 9. Aksu Yağlı Güreşlerine davette bulundu.

Başkan Yıldırım, 2025 mali yılı ve izleyen iki yıla ilişkin bütçe tahmini ile 2025 mali yılı gelir tarifesinin de görüşüldüğü Ekim ayı devam meclisinde herkesi 20 Ekim 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek 9. Geleneksel Aksu Yağlı Güreşlerine davet etti.

Gündem maddelerinin görüşülmesinden önce konuşan Başkan Yıldırım, “Başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve personelimiz davetiye usulü ile güreşlerimizi halkımıza duyurmakta. Bugünde, sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı olarak yayınlanan meclis toplantısında sizleri de davet etmek istiyorum. Bütün meclis üyelerimiz, muhtarlarımız, Aksu halkımız ve Antalyalı güreş sever dostlarımız, 20 Ekim Pazar günü Aksu Güreş Sahamızdaki güreşlerimize davetlidir” dedi.

2025 YILI BÜTÇESİ 1 MİLYAR 390 MİLYON

Daha önce komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin görüşüldüğü meclis toplantısında; belediyenin 2025 yılı performans programı görüşülerek oy birliği ile onaylandı. 2025 mali yılı ve izleyen iki yıla ilişkin bütçe tahmini ile 2025 mali yılı gelir tarifesinin de görüşülerek oy birliğiyle onaylandığı meclisinde ayrıca 2025 yılı bütçesi 1 milyar 390 milyon olarak belirlendi. Başkan Yıldırım, meclis toplantısının sonunda, kararların oy birliği ile alınmasından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Aksu Belediyesi Basın Servisi

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Aksu BelediyesiAntalya son dakikaAksu Güreşleriİsa YıldırımYağlı Pehlivan GüreşleriTürkiyeAntalyaAksu

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.