Bayram Gale, Kuyubaşı Köyü'nde! Talepleri dinledi talimat verdi

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Kuyubaşı Köyü’nü ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi. Çözüm için hızlıca harekete geçti ve ilgili kurumlara talimatlar verdi.

Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Kuyubaşı Köyü’ne gerçekleştirdiği ziyaretle halkın taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında köy muhtarı Orhan Çoban ve vatandaşlarla görüşen Kaymakam Gale, bölgedeki sorunların çözümü için harekete geçti.

Köylülerin Sorunları Dinlendi

Kaymakam Bayram Gale, köy ziyaretleri kapsamında Kuyubaşı Köyü'ne giderek, köy halkıyla birebir görüşmeler yaptı. Ziyaret sırasında, Köy Muhtarı Orhan Çoban da hazır bulundu. Muhtar Çoban, köy halkının istek ve taleplerini dile getirirken, köyün sorunlarını da detaylıca anlattı. Gale, vatandaşların beklentilerini dikkatle dinledi.

Çözüm İçin Hızlı Talimatlar Verildi

Vatandaşların ilettiği talepler doğrultusunda, Kaymakam Gale köylülerin gündeme getirdiği sorunlar üzerine çözüm üretmek amacıyla ilgili kurum müdürlerine talimat verildi.

Bayram GaleKuyubaşı köyüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.