Bayram Özçelik ve Ali Özön'den Burdur TSO'ya ziyaret

22, 23, 24, 26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ve Ankara Koru Hastaneleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Ali ÖZÖN, Burdur TSO Başkanı Yusuf KEYİK'i ziyaret etti.

22, 23, 24, 26 ve 27. dönem Burdur milletvekilli ve 22. dönem TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Bayram ÖZÇELİK, Ankara Koru Hastaneleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Ali ÖZÖN ile birlikte Yönetim Kurulu Başkanımız Yusuf KEYİK’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette sağlık alanındaki güncellemeler, sosyoekonomik gelişmeler, Burdur ticaret ve sanayi hayatı ve il gündemindeki konular görüşüldü. Koru Hastanelerinin medikal teknolojileri, hizmetleri, potansiyeli ve kalite politikası hakkında detaylar verildi. Sosyoekonomik gelişmeler hakkında karşılıklı öneri ve fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkanımız Yusuf KEYİK, önceki dönem Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK ve Genel Müdür Uzm. Dr. Ali ÖZÖN'e nazik ziyaretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Hasan Ali DALDAL, Meclis Başkanımız Ömer ÇELİKER ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hakan YORAN ve Hurşit ÇETİN de hazır bulundular.

Bayram ÖzçelikAli ÖzönBurdur TSOTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.