Belediye-İş Sendikası Başkanı Ferit Çelikbaş’tan Bucak ve Burdur İtfaiyesine Ziyaret

Belediye-İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Ferit Çelikbaş, Burdur ve Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerini ziyaret etti. İtfaiyecilere teşekkür ederek İtfaiye Haftası’nı kutladı.

Belediye-İş Sendikası Burdur Şube Başkanı Ferit Çelikbaş, Burdur Belediyesi ve Bucak Belediyesi itfaiye ekiplerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, zor koşullarda görevlerini büyük fedakârlıkla yerine getiren itfaiyecilere teşekkür etti ve İtfaiye Haftası’nı kutladı.

Çelikbaş: "Kahraman İtfaiyecilere Minnettarız"

Çelikbaş, itfaiye ekiplerinin yalnızca yangınlarda değil, doğal afet ve acil durumlarda da halkın yanında olduğuna vurgu yaparak, “İtfaiye ekiplerimiz, hayat kurtarmak için canlarını hiçe sayan kahramanlarımızdır. Hepinize gönülden teşekkür ediyorum,” dedi.

Ziyaret sırasında itfaiyecilerle sohbet eden Çelikbaş, ekiplerin çalışma koşulları ve talepleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca, gösterdikleri özverili çalışmaların halk nezdinde büyük takdir gördüğünü belirtti. Ziyaretin ardından, İtfaiye Haftası dolayısıyla tüm itfaiyecilere teşekkür ederek, toplumda itfaiye çalışanlarına karşı farkındalığın artırılmasının önemine değindi.

 

Ferit Çelikbaşİtfaiye haftasıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.