Betüş Bebe Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler sizi bekliyor

Bucak'ta yeni açılan Betüş Bebe, 0-16 yaş çocuklara özel kaliteli bebek ve çocuk giyim ürünleriyle dikkat çekiyor. Açılışa özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Burdur’un Bucak ilçesinde çocuk modasına yeni bir soluk getiren Betüş Bebe, kapılarını açtı. Bebek ve çocuk giyiminde fark yaratmayı hedefleyen mağaza, 0 ile 16 yaş arası çocuklara hitap eden ürünleriyle Bucak halkına kaliteli ve özenle seçilmiş seçenekler sunuyor.

Betüş Bebe’den Sıcak ve Güvenilir Bir Alışveriş Deneyimi

Mağazanın açılışıyla ilgili duygularını aktaran İşletme sahibi Betül Yıldız, "27 yaşındayım, çocuk gelişimi mezunuyum ve aslen Eskişehirliyim. Daha önce babamla birlikte 8-9 yıl boyunca ticaretin içinde yer aldım. Bu deneyimimi Bucak’ta böyle bir girişimle değerlendirme kararı aldım." dedi.

Bebek ve çocuk giyiminde titizlikle seçilmiş ürünlerle dolu olan Betüş Bebe, ürün kalitesiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Zıbınlar, tulumlar ikili eşofman takımları, montlar, kot ceket kolej ceketleri gibi temel çocuk giyime dair her şeyin bulunduğu Betüş Bebe'de, her ürünün kalitesine son derece özen gösteriliyor.

Açılışa Özel %10 İndirim!

Açılışa özel %10 indirim kampanyası ile tüm Bucak halkını mağazaya davet eden Betüş Bebe İşletme sahibi Betül Yıldız, "Mağazamızda sıcak ve samimi bir ortam sizleri karşılıyor olacak. Kaliteli markaları Bucak halkıyla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz," ifadelerini kullandı.

Tel: 0 546 282 03 38

Adres: Oğuzhan Mahallesi 3918 Sokak ( Işıklarda sağ taraf ) Bucak / Burdur

giyimindirimBetüş BebeTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.