Biglez Döner'de 1 alana 1 bedava kampanyası! Sadece bu saatlere özel

Burdur'un Bucak ilçesinde, Hatay usulü döner yapan BİGLEZ DÖNER yarın hizmete açılıyor. Açılışa özel 1 alana 1 bedava kampanyası var.

Hatay usulü döner Bucak'ta lezzet severlerle buluşuyor

Burdur'un Bucak ilçesinde, Hatay usulü döner yapan BİGLEZ DÖNER yarın hizmete açılıyor.

AÇILIŞA ÖZEL 1 ALANA 1 BEDAVA KAMPANYASI

Hatay İskenderunlu Döner ustası Oğuzhan Reyhanioğlu, yaptığı açıklamada, "Hatay usulü döner yapıyoruz. Normal tavuk dürüm, zurna, çedarlı, kaşarlı et dürüm ve köfte çeşitlerimiz var.  Açılışa özel 1 alana 1 bedava kampanyamız var. 21 Eylül 2023 tarihinde açılışa özel saat 13:00'den akşam üstü 18:00'e kadar 1 alana 1 bedava kampanyası hazırladık. Saat 6 sonrası ise normal satışlarımızı sürdüreceğiz.  Alo paket servisimiz var. Sabah 10.30'da paket servisimiz başlıyor. Gece 2'ye kadar hizmet veriyoruz." dedi.

Reyhanioğlu, Hatay usulü dönerin en önemli özelliğinin kullanılan malzemelerin tazeliği ve doğallığı olduğunu söyledi.

"Dönerlerimizde yüzde yüz helal kesim tavuk kullanıyoruz. Etlerimizi günlük olarak tedarik ediyoruz. Dönerlerimizi doğal baharatlarla tatlandırıyoruz. Bu sayede lezzetli ve sağlıklı dönerler yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Reyhanioğlu, BİGLEZ DÖNER'in Bucak'a yeni bir lezzet getireceğini belirterek, tüm lezzet severleri mekanlarına davet etti.

Telefon numarası: 0545 325 00 07

Adres: Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı No:46 Taksim A Akıncı Apartmanı altı. 

Biglez DönerbedavakampanyaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.