Bu fiyatla satışa çıkartıldı, 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor

Fiat, %100 elektrikli Topolino Dolcevita modelini Türkiye'de tanıttı. İşte açılabilir tavanlı bu özel aracın özellikleri ve lansmana özel fiyatı.

Fiat, Türkiye'de otomobil tutkunlarını heyecanlandıracak yeni bir modeli satışa sundu. Markanın açıklamasına göre, yüzde 100 elektrikli olan Fiat Topolino'nun açılabilir tavanlı versiyonu Dolcevita, Fiat showroomlarında ve internet sitesinde tanıtıma özel fiyat etiketiyle yerini aldı. İşte şirketten yapılan açıklamaya göre aracın özellikleri ve lansmana özel satış fiyatı

FIAT TOPOLINO DOLCEVITA

Markanın açıklamasına göre Yüzde 100 elektrikli Topolino Dolcevita, özel tasarımlı açılır tavan, hasır halatlı kapı, gümüş görünümlü detaylar ve aksesuar olarak tercih edilebilecek duş takımıyla geliştirildi.

1936'DA SATIŞA SUNULMUŞTU

Fiat'ın ilk olarak 1936'da ikonik Fiat Topolino, modern teknolojilerle yeniden yorumlandı. Model, şehir içi yaşama hitap ediyor.

ÖZELLİKLER

Topolino Dolcevita'nın özellikleri arasında ön ve arka LED farlar, gümüş detaylar, vintage tasarımı aynalar, özel jant kapakları, siyah paspaslar ve telefon tutucu yer alıyor. Arka taşıma ünitesi ve Dolcevita Box'ın standart olarak sunulduğu modelin aksesuar listesinde duş takımına ek olarak Topolino Fan, Topolino Badge, JBL Go hoparlör ve güneşlik bulunuyor.

UZUNLUK VE HIZ

Topolino Dolcevita, Türkiye'de martta kapalı versiyonuyla satışına başlanan Topolino modeliyle aynı teknik özellikleri taşıyor. Elektrikli araç olan Topolino Dolcevita, özel mint yeşili rengiyle geliyor. 2,53 metrelik uzunluğa sahip Fiat Topolino Dolcevita saatte 45 kilometrelik güvenli maksimum hıza sahip. Ev tipi prizlerle 4 saatin altında şarj edilebilen 5,4 kWh bataryaya sahip olan model, 75 kilometreye varan menzil sunuyor.

16 YAŞINDAN İTİBAREN KULLANILABİLİYOR

Markanın açıklamasına göre Yüzde 100 elektrikli bir model olan Topolino, Türkiye'de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabiliyor.

SATIŞ FİYATI NE KADAR?

Fiat showroomlarında ve internet sitesinde yerini alan yeni Topolino Dolcevita, tanıtıma özel 479 bin 900 liradan satışa sunuluyor.

fiyatsatışTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.