Bucak'a elektrik kesintisi mi geliyor? işte detaylar...

Bucak'ta 23 Mayıs 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta 23 Mayıs Perşembe Günü elektrik kesintisi

Bucak'ta 23 Mayıs 2024 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? Burdur ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Bucak'ta yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Bucak'ta 23 Mayıs Perşembe Günü belirlenen saatler içerisinde elektrik kesintisi yaşanacaktır. İşte kesintiden etkilenecek ilçeler ve bölgeler

23 Mayıs 2024 Perşembe günü Bucak’ta elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalacak ilçeler ve mahallelerin güncel tam listesi

BUCAK

Etkilenen Cadde / Sokak BURDUR,BUCAK,KIZILLI Köyü ELMALIBÜK Mah.,KIZILLI Köyü HACIİSMAİLLER Mah. bölgelerinde 23/05/2024 10:00:00 - 23/05/2024 17:00:00 saatleri arasında Bakım Çalışması Sebebi ile İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

elektrik kesintisison dakikaTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.