Bucak Belediyesi Daha Güvenli Ulaşım İçin Sahada

Bucak Belediyesi tarafından ilçede yol bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yol parke tamiratı, kaldırım parke ve bordür tamiratı, altyapı güçlendirme çalışmaları ve asfalt yama çalışmaları tamamlandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde yol bakım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede yürütülen yol bakım çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Bucak Belediye yol çalışmaları kapsamında yapılan hizmetler;

Yol parke tamiratı, aralarındaki boşlukların doldurulması ve yol asfalt yama işlemleri gibi çalışmalar gerçekleştirildi.

Kaldırım parke ve bordür tamiratları ile yağmur suyu ızgara tamiratları da yapıldı.

Altyapı güçlendirme kapsamında kalıp çakılması ve beton dökülmesi işlemleri tamamlandı.

Beton santrali ve kompresör tesisi kurularak asfalt yama çalışmaları da tamamlandı.

Bu çalışmalar sayesinde ilçenin ulaşım altyapısı daha güvenli ve dayanıklı hale getirildi.

Daha güvenli bir ulaşım

Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yaptığı açıklamada, yol bakım çalışmalarının ilçenin altyapısını güçlendirmek ve daha güvenli bir ulaşım sağlamak için önemli olduğunu belirtti. Hülya Gümüş, çalışmalardan dolayı oluşabilecek geçici rahatsızlıklardan dolayı özür dileyerek, "Amacımız, altyapıyı güçlendirerek daha güvenli bir ulaşım sağlamak ve yaşam kalitesini artırmaktır." dedi.

Bucak Belediyesiulaşımyolbakımçalışmayol bakım çalışmalarıHülya GümüşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.