Bucak emniyet sahada! El Ele Güvenli Geleceğe ile gençler bilinçlendirildi

Bucak'ta, gençlerin güvenli bir eğitim ortamında öğrenim görmesi için bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Terör faaliyetlerine karşı öğrenciler bilinçlendirildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde, gençlerin huzurlu ve güvenli bir eğitim ortamında öğrenimlerini sürdürebilmeleri amacıyla bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün işbirliğiyle, Bucak Zeliha Tolunay Teknik Birimler Meslek Yüksekokulu'nda öğrenciler için etkinlik düzenlendi. Etkinlik, "El Ele Güvenli Geleceğe" projesi kapsamında öğrenciler, terör örgütlerinin faaliyetlerine karşı nasıl önlem alabilecekleri konusunda bilinçlendirildi.

Gençler Güvende, Eğitim Daha Huzurlu!

Öğrencilerin, terör örgütlerinin zararlı etkilerinden korunması ve eğitim süreçlerinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi amacıyla Bucak'taki bilgilendirme etkinliği, gençlerin bilinçlenmesine büyük katkı sağladı. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, özellikle üniversitelerde gençlerin hedef alınabileceği bu tür faaliyetlerin önlenmesi için toplumun her kesimiyle birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Proje kapsamında öğrencilere, örgütlerin sosyal medya, arkadaş grupları ve diğer iletişim kanalları üzerinden nasıl harekete geçtiği, hangi manipülasyon yöntemlerini kullandıkları detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca, gençlerin bu tür tehditlerle karşılaştıklarında neler yapmaları gerektiği konusunda pratik bilgiler verildi.

terörle mücadelebilgilendirmeöğrenciBucak İlçe Emniyet MüdürlüğüBucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YüksekokuluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.