Bucak Filistin'e destek için tek yürek oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek için Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Burdur'un Bucak ilçesinde, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek için Filistin'e destek yürüyüşü düzenlendi.

Bucak'ta Filistin'e Destek Yürüyüşü

Yürüyüş, Bucak'ın üçgen kavşağından başlayarak, belediye önündeki Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam etti. Yürüyüşte, İsrail'in saldırılarını kınayan pankartlar taşındı, sloganlar atıldı.

Yürüyüşe, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Yürüyüşün ardından açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Yaklaşık 2 aydır İsrail tarafından Gazze'ye yapılan hain saldırılarla, binlerce Müslüman kardeşimiz katledildi ve katledilmeye devam ediyor. Çocukların çığlıkları, annelerin ağlamaları, babaların çaresizlikleri bizleri çok üzüyor. Bizlerde İsrail'e tepkimizi Bucak Ayakta diyerek üçgen kavşaktan Belediyemiz önüne Cumhuriyet Meydanına kadar devam eden Filistin'e destek yürüyüşümüzle gösterdik. Gazze için Bucak'ım Ayakta" dedi.

Ünal, İsrail'in saldırılarını kınayarak, "İsrail'in bu barbar saldırıları, insanlığa ve uluslararası hukuka karşıdır. İsrail'in bu saldırıları karşısında tüm dünyayı sessiz kalmaya davet ediyoruz. Gazze'de yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yanındayız" diye konuştu.

filistine destekyürüyüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.