Bucak'ın ilk kadın başkanı Hülya Gümüş'e sürpriz doğum günü kutlaması! Derinden mutluluğunu ifade etti

Burdur'un Bucak ilçesinde ilk kadın başkan Gümüş, sürpriz doğum günü kutlamasıyla duygulandı. Ekip ruhuyla geleceğe yürüyorlar.

Bucak'ın en genç ve ilk kadın belediye başkanı Hülya Gümüş'e, çalışma arkadaşları tarafından sürpriz doğum günü kutlaması hazırlandı.

Bucak Kültür Merkezinde yapılan kutlama programı sonrasında Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisi için hazırlanan doğum günü kutlaması ile ilgili duygularını paylaştı.

Başkan Gümüş, çalışma arkadaşlarının kendisine sürpriz yaparak doğum gününü kutlamasının kendisini derinden mutlu ettiğini belirtti. Başkan, "Bugün, değerli çalışma arkadaşlarım tarafından yapılan sürpriz doğum günü kutlaması beni çok duygulandırdı. Doğum günümü hatırlayıp bana eşlik eden, özenle seçtikleri hediyelerle beni onurlandıran tüm belediye çalışanlarına en içten teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Bucak için birlikte daha güzel günler inşa etmenin heyecanını paylaştığını ifade eden Gümüş, "Hepinizin katkılarıyla bu yolda daha güçlü adımlar atıyoruz ve geleceğe büyük bir motivasyonla ilerliyoruz. Her birinize ayrı ayrı sevgilerimi sunuyorum, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

doğum günüHülya GümüşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.