Bucak Kuran Kursu Derneği'nden Başkan Meçikoğlu'na ziyaret

Bucak Kız ve Erkek Kuran Kursu Derneği, Başkan Mevlüt Sağgün önderliğinde Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bucak Kız ve Erkek Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mevlüt Sağgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin, Mustafa Yüksel, Hilmi Çakır, Kürşat Ünlü, Kadir Çalışkan, Yusuf Erbil Abdullah Ayan ve Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Arslan ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bucak Kız ve Erkek Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mevlüt Sağgün; Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Meçikoğlu; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, Peygamber Efendimizin (sav) "İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır" hadisinin önemini vurgulayarak böyle hayırlı işler yaptığı için Bucak Kız ve Erkek Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür etti.

Bucak Kuran Kursu DerneğiHasan Yalçın MeçikoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.