Bucak'ta 79 yaşındaki kadını dolandırdılar ama keyfini süremeden enselendiler

Burdur'un Bucak ilçesinde 79 yaşındaki bir kadını 270 bin TL dolandıran ve kendilerini polis olarak tanıtan iki kişi yakalandı. Detaylar için haberi okuyun.

Burdur'un Bucak ilçesinde 79 yaşındaki bir kadın vatandaşı polis olduklarını iddia ederek 270 bin TL dolandıran şahıslar yakalanarak tutuklandı.

Olay, 2 Ekim Çarşamba günü saat 17:00 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 79 yaşındaki Bucaklı bir vatandaşı telefon ile arayan dolandırıcılar, kendilerine polis süsü vererek FETÖ'cülere tuzak kurduklarını, 'operasyon yapacağız' sözleriyle kandırdı. Telefonunu kapatmaması gerektiğini belirten dolandırıcılar 79 yaşındaki kadını 270 bin TL değerinde para ve ziynet eşyasını elden alarak dolandırdı. 

Olayın ardından Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından başlatılan çalışma sonrasında, şüpheliler Y.C.N ve N.A.'nın ticari taksi ile Manavgat'tan Bucak'a geldiği tespit edildi. Şüphelilerden Y.C.N. Şanlıurfa'da N.A. ise ikamet ettiği Manavgat'ta polis ekipleri tarafından yakalandı. 

Yakalanan şüpheliler Y.C.N. ve N.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildiler.

olaydolandırıcılıkTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.