Bucak'ta Ali Kınık ve Ahmet Öngel Konseri! Sayılı günler kaldı

Bucak, 21 Eylül'de Türk Gençlik Şöleni ile müzikseverleri ağırlıyor! Ali Kınık ve Ahmet Öngel'in sahne alacağı konser, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00'de başlıyor. Katılım ücretsiz, tüm halk davetli!

Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Türk Gençlik Şöleni, Türkiye’nin sevilen sanatçıları Ali Kınık ve Ahmet Öngel’i sahneye çıkaracak. Etkinlik, Cumhuriyet Meydanı'nda saat 20.00’da başlayacak ve Bucaklılara unutulmaz bir müzik şöleni sunacak.

Katılım Ücretsiz, Tüm Halk Davetli!

Ülkü Ocakları tarafından yapılan açıklamada, konserin tüm müzikseverlere açık ve ücretsiz olduğu belirtildi. Etkinlik sadece Bucak halkını değil, çevre ilçelerden gelecek müzikseverleri de ağırlamaya hazırlanıyor. Coşkulu bir atmosferde, sevilen şarkıların yankılanacağı bu gecede halkı birlik ve beraberlik içinde keyifli anlar bekliyor.

MHP İlçe Başkanı İsmail Mutlucan’dan Davet

MHP Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan, konserle ilgili yaptığı açıklamada, "21 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştireceğimiz Ali Kınık ve Ahmet Öngel konserimize tüm halkımız davetlidir" diyerek, yılların hasretini sona erdirecek bu buluşmaya herkesi çağırdı.

Bucak Cumhuriyet Meydanı’nda Coşku Zirvede

Tüm hazırlıkların tamamlandığı, büyük bir kalabalığın beklendiği bu etkinlikte, Türk Gençlik Şöleni, Türk müziği ve kültürünü Bucaklılara yaşatacak. 21 Eylül akşamı, müzikseverler unutulmaz bir gece yaşayacak.

Ali KınıkAhmet ÖngelkonserÜlkü Ocakları BucakTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.