Bucak'ta Alzheimer hastası yaşlı adam kayboldu

Burdur'un Bucak ilçesinde Alzheimer hastası yaşlı adamdan haber alınamıyor. İşte detaylar...

Burdur'un Bucak ilçesinde Alzheimer hastası yaşlı adamdan haber alınamıyor.

Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi'nde ikamet eden 72 yaşlarındaki Recep İnce'den haber alınamıyor. Alzheimer hastası olduğu öğrenilen Recep Amca'dan yakınlarının haber alamaması üzerine kayıp ilanı başvurusunda bulunuldu. En son görüldüğünde Recep Amca'nın üzerinde siyah pantolon ve siyah kazak olduğu belirtilirken gören ve duyanların haber vermesi rica edildi.

Alaattin Mahallesi Muhtarı İsmail Tuncer de kayıp haberi üzerine yaptığı açıklamada, 'Saygıdeğer mahalle sakinlerim, mahallemizde Recep İnce Amcamız kayıptır. Kendisinde Alzheimer rahatsızlığı olduğu için kendi başına evini bulamaz. Görenler ve duyanların muhtarlığımıza veya 0532 492 57 62 nolu telefondan yakınlarına bilgi vermesi rica olunur." ifadelerini kullandı.

Arama çalışmaların ardından çok uzun süre geçmeden Recep Amca bulundu. Aile tarafından yardımcı olan dua eden herkese teşekkür edildi.

Bucak kayıp adamBurdur kayıp adambucak kayıp ilanıBurdur kayıp ilanıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.