Bucak'ta bu çalışmalarla yaşam kalitesi artacak

Bucak Belediyesi, Onaç ve Mehmet Akif Mahallelerinde kanalizasyon eksikliklerini tamamladı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor!

Onaç ve Mehmet Akif Mahallelerinde Kanalizasyon Eksiklikleri Tamamlandı

Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede yürütülen kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Onaç Mahallesi'nde yeni yapılan dere kenarı kanalizasyon eksiklikleri tamamlandığı belirtilirken, Mehmet Akif Mahallesi 2437. Sokak'ta yeni kanalizasyon hattı çalışmalarının da tamamlandığı ifade edildi.

Bu iyileştirmeler sayesinde, suyun ve atıkların güvenli bir şekilde taşınması sağlanarak çevre kirliliği önlendi ve sağlık riskleri azaltılırken, Çukur Mahallesi'nde 606. Sokak'ta devam eden kanalizasyon çalışmaları tamamlandığında, bölgenin yaşam kalitesi ve çevre sağlığı önemli ölçüde artacak.

Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yaptığı açıklamada, ilçenin altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini ve bu çalışmalar sırasında oluşan rahatsızlıklardan dolayı özür dilediğini belirtti. Hülya Gümüş, "Amacımız, ilçemizin altyapısını güçlendirerek daha sağlıklı bir çevre oluşturmak ve yaşam kalitenizi artırmaktır." dedi

çalışmayaşamyaşam kalitesikanalizasyon çalışmalarıHülya GümüşBucak BelediyesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.