Bucak'ta camilerde kapsamlı temizlik çalışması

Bucak Belediyesi, ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüyor. Başkan Hülya Gümüş, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadet edebilmeleri için çalışmaların süreceğini açıkladı.

Bucak Belediyesi'nden Camilerde Kapsamlı Temizlik Çalışması

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, yaptığı açıklamada, temmuz ayı başından itibaren ilçedeki camilerde kapsamlı temizlik çalışmaları yürütüldüğünü duyurdu.

Başkan Hülya Gümüş, Bucak Belediyesi temizlik ekiplerinin, bugüne kadar 30 camide detaylı temizlik gerçekleştirdiğini belirterek, çalışmaların ilçedeki tüm camilerde devam edeceğini ifade etti.

Başkan Gümüş, açıklamasında, "Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz ve sağlıklı ortamlarda gerçekleştirmelerini sağlamak bizim görevimizdir. Bu bilinçle camilerimizde düzenli temizlik çalışmalarımızı sürdüreceğiz," dedi. Gümüş, vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadet edebilmeleri için belediye olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini vurguladı.

camitemizlikBucak BelediyesiHülya GümüşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.