Bucak'ta çocuklarda bayram sevinci

Bucak İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vakfı, ihtiyaç sahibi çocuklar için özel bir etkinlik düzenleyerek bayramlık kıyafetler temin etti.

Bucak İlçe Müftülüğü ve Diyanet Vakfı Bucak Şubesi tarafından, ilçedeki ihtiyaç sahibi çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklar, kendi istedikleri bayramlık kıyafetleriyle giydirildi.

İlçe Müftüsü ve Vakıf Şube Başkanı İbrahim Keser, etkinlikle ilgili şunları söyledi: "Bucak'ta Ramazan Bayramı öncesi yaptığımız gibi Kurban Bayramı öncesinde de çocuklarımıza bayramlık kıyafetler temin ettik. Çocuklarımız kendi istekleri doğrultusunda bayramlık kıyafetlerini seçti ve giyindi. Bu etkinlikte Oğuzhan 4-6 yaş Kur'an Kursu Hocamız Ayşe Çalışkan da çocuklarımıza eşlik etti. Müftülüğümüz ve Ayşe Çalışkan'ın gönüllü gayretleriyle çocuklarımızı bu bayramda da sevindirmenin mutluluğunu yaşadık."

Bu etkinlikle ihtiyaç sahibi çocuklar bayram sevincini yaşarken, toplumun dayanışma ve yardımlaşma duygularının da güçlendiği bir atmosfer oluşturulmuş oldu. Bu tür etkinlikler, çocukların kendilerini değerli ve mutlu hissetmelerine katkı sağlarken, toplumun da birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmesine yardımcı oluyor.

Bucak İlçe Müftülüğüİbrahim KeserTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.