Bucak'ta Çorba Diyarı hizmete açıldı! Uygun fiyata kalite ve lezzet

Çorba Diyarı, Burdur Bucak'ta açıldı! Saat 17.00-03.00 arası hizmet veren mekanda ezogelin, mercimek ve beyran gibi çorba çeşitleri ve açılışa özel fırsatlar sizi bekliyor.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmete giren Çorba Diyarı, yoğun katılımla yapılan açılışla Bucak'ta hizmete başladı.

Saat 17.00'den sabah 03.00'e kadar hizmet veren bu lezzet durağı, gece boyunca sıcak çorba ve enfes lezzetleriyle misafirlerini ağırlıyor. Geceleri bile içinizi ısıtacak Çorba Diyarı’nın açılışa özel fırsatlarını kaçırmayın!

Hangi Çorbalar Sizi Bekliyor?

Çorba Diyarı menüsünde, her biri birbirinden lezzetli ve doyurucu çorbalar yer alıyor. İşte damak zevkinize hitap edecek çorba çeşitleri ve fiyatları:

Ezogelin Çorbası – 80 TL Mercimek Çorbası – 80 TL İşkembe Çorbası – 120 TL Tavuk Çorbası – 90 TL Kelle Paça – 120 TL Pöç Çorbası – 150 TL Beyran Çorbası – 150 TL Arapaşı Çorbası - 90 TL

Çorba Diyarı'nda her damak tadına hitap eden seçenekler mevcut. Özellikle soğuk kış akşamlarında sıcak ve lezzetli bir çorba arayanlar için ideal bir adres.

Sadece Çorba Değil! Mezeler ve Tatlılar da Menüde

Çorbanın yanına eşlik edecek lezzetlerden de bahsetmeden geçmeyelim. Çorba Diyarı, çorbanın yanında sunulan çiğ köfte, ezme, mor lahana turşusu ve yeşilliklerle misafirlerine zengin bir lezzet şöleni sunuyor. Yemek sonrası ise tatlı bir dokunuş isteyenler için sütlaç ve tel kadayıf da mevcut.

Adres: Pazar Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı, Ekmek Dünyası yanı, Bucak/Burdur

çorbakampanyaÇorba DiyarıTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.