Bucak'ta dolandırıcılar iş başında! Bucak Belediyesi uyardı

Bucak Belediyesi, Hüseyin Göktur'un ismini kullanarak yardım ve bağış talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyarıyor. Sahte taleplere itibar etmeyin, yasal işlemler başlatıldı.

Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur'un adını kullanan dolandırıcılar, vatandaşları arayarak yardım ve bağış kampanyası adı altında para istiyorlar.

Konu ile ilgili olarak Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi ;

Son günlerde, Bucak Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Göktur’un ismi kullanılarak yardım ve bağış kampanyaları adı altında dolandırıcılık yapıldığı tespit edilmiştir.

Bu bağış taleplerinin, Başkan Yardımcımız Hüseyin Göktur ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle, yardım veya bağış adı altında dolandırıcılık yapmaya çalışan kişilere kesinlikle itibar edilmemesi önemle rica olunur.

5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu’na göre suç teşkil eden bu eylemlerle ilgili gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

dolandırıcılıkBucak BelediyesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.