Bucak'ta dur ihtarına uymayan sürücü tarafından yaralanmıştı! İyileşti, kaymakamı ziyaret etti

Burdur'un Bucak ilçesinde, trafik uygulaması sırasında yaralanan Polis Memuru Ali Osman Uğur, iyileşmesinin ardından Bucak Kaymakamı Bayram Gale'yi ziyaret etti. Fedakarlığı ve kahramanlığı takdirle karşılandı.

Burdur'un Bucak ilçesinde yaklaşık 1 yıl önce trafik uygulaması sırasında “Dur” ihtarına uymayan bir sürücü tarafından Polis Memuru Ali Osman Uğur, iyileşmesinin ardından Bucak Kaymakamı Bayram Gale'yi ziyaret etti.

Görev başındayken yaşanan olayın ardından bir süre yoğun bakımda tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan Ali Osman Uğur, geçtiğimiz aylarda dünya evine girmişti. İyileşme sürecinin tamamlanmasının ardından Ali Osman Uğur eşi Zeynep Uğur ile birlikte, Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi makamında ziyaret etti.

Görev başında gösterdiği fedakarlık ve kahramanlığı nedeniyle Polis Memuru Ali Osman Uğur'a geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Bayram Gale, tedavi sürecinin başarılı sonuçlanarak, sağlığına kavuşmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

polisziyaretBayram GaleAli Osman UğurTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.