Bucak'ta egzoz emisyonda kampanya kaçmaz! Elektrikçi Adil, kalite ve güvenle hizmetinizde...

Burdur Bucak’ta oto elektrik ve egzoz emisyon uzmanı Elektrikçi Adil, tüm araçlar için profesyonel çözümler sunuyor. Dizel, benzinli ve LPG’li araçlar için güvenilir emisyon işlemleri ve ücretsiz elektrik kontrol fırsatıyla aracınızı güvende tutun.

Burdur’un Bucak ilçesinde 30 yılı aşkın süredir oto elektrik sektöründe uzmanlaşan Elektrikçi Adil, aracınızın tüm elektrik ve egzoz emisyon ihtiyaçlarını profesyonel bir şekilde karşılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onaylı yetkili servis olarak dizel, benzinli ve LPG’li araçlar için egzoz emisyon işlemlerinde güvenilir çözümler sunan Elektrikçi Adil, aracınızın emisyon değerlerini en sağlıklı seviyede tutuyor.

Tüm Araçlar İçin Elektrik Aksamları Çözümleri

Binek araçlardan ticari araçlara kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan Elektrikçi Adil, far, akü, marş dinamosu ve daha birçok oto elektrik yedek parça hizmetiyle araçlarınızın bakımını eksiksiz gerçekleştiriyor. Üstelik açılışa özel kampanyasıyla, egzoz emisyon işlemi yaptıran müşterilerine ücretsiz elektrik kontrolü ve sadece 54 TL’ye 5 litre cam suyu dolumu fırsatı sunuyor.

Karavancılar ve Kampçılar İçin Özel Sistemler

Seyahat tutkunlarına özel olarak tasarlanan, 12V, 24V ve 220V sistemlerle karavanlarınıza klima ve buzdolabı kurulumu hizmeti sunan Elektrikçi Adil, 18, 20, 30, 40 ve 50 litrelik portatif buzdolabı seçenekleri ile tatillerinizde konforu yanınıza getiriyor. Her bütçeye uygun çözümleriyle, taşınabilir klima ve buzdolabı sistemleri sayesinde seyahatleriniz artık çok daha keyifli!

İletişim Bilgileri:

Tel: 0 545 520 64 08 / 0532 300 53 52 / 0552 563 40 77

Adres: Sanayi Sitesi, 2462 Sokak, İkinci Blok Kuzey Cephe, Burdur/Bucak

egzoz emisyonElektrikçi AdilTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.