Bucak’ta Engellilere Yönelik Hobi Atölyesi Açıldı

Bucak'ta engelli bireylerin sosyal gelişimine katkı sunacak Hobi Atölyesi, Mehter Takımı'nın gösterisi eşliğinde açıldı. Belediye ve dernek desteğiyle hayata geçirilen bu merkez, engelli bireyler için büyük bir fırsat sunuyor.

Burdur’un Bucak ilçesine kazandırılan Hobi Atölyesi, düzenlenen açılış töreniyle hizmete açıldı. Bucak Bedensel ve Zihinsel Engellileri Koruma ve Yaşatma Derneği’nin girişimleriyle hayata geçirilen atölye, engelli bireylerin sosyal ve kişisel gelişimine katkı sunacak önemli bir merkez olacak.

Mehter Takımı Coşkuyla Karşıladı

Açılış törenine, Isparta Mehter Takımı’nın gösterisi damga vurdu. İzleyenlere büyük bir coşku yaşatan gösterinin ardından söz alan Dernek Başkanı Mehmet Öztop, atölyenin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Öztop, derneğin hayırseverlerin destekleriyle bu projeyi hayata geçirdiğini vurgulayarak, "Bucak’ta böyle bir merkezi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz," dedi. Ayrıca, atölyenin engelli bireyler için faydalı olmasını diledi.

Belediyeden Tam Destek

Bucak Belediye Meclis Üyesi ve Zihinsel Engelliler Öğretmeni Özcan Duran atölyenin açılmasını çok kıymetli bulduğunu belirterek, “Engelli bireylerimizin yanında olmaya her zaman devam edeceğiz. Bu tür projeler, onların hayatına dokunuyor ve daha mutlu bireyler olmalarını sağlıyor” diye konuştu.

İlçe Müftüsü İbrahim Keser’in duasının ardından törene katılanlar atölyenin uzun yıllar boyunca hayırlı işler için kullanılmasını dileyerek kurdeleyi kesti.

Açılışa katılanlar, daha sonra atölyeyi gezerek burada yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldı.

engellihobi atölyesiBucak Bedensel ve Zihinsel Engelliler Koruma ve Yaşatma DerneğiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.