Bucak'ta Gençler Bir Araya Geldi! Türk Gençliği Şöleni Düzenlendi

Bucak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İlçe Teşkilatı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Türk Gençliği Şöleni düzenlendi.

Bucak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir Türk Gençliği Şöleni düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İlçe Teşkilatı'nın da desteklediği şölende, gençlerin bir araya gelerek sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları amaçlandı.

Şölen kapsamında, çeşitli yarışmalar, sportif etkinlikler ve yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir Türk Gençliği Şöleni tertip ettik. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatımızın destekleriyle gençlerimizin sosyal ve kültürel alanda bir araya gelmesini, birlik ve beraberliğini her daim en yüksekte tutabilmesini amaçlamak açısıyla Ülkü Ocakları olarak bir çok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bugünkü faaliyetlerimiz içerisinde yarışmalarımızın yanı sıra sportif etkinliklerimiz oldu. Etkinlik dahilinde bir yemek dağıtımı gerçekleştirdik.."

MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan ise şunları söyledi:

"Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Ülkü Ocaklarıyla beraber Milliyetçi Hareket Partisi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gençlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin sportif faaliyetlerine aşırı önem veriyoruz. Bu alanda kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu konuda da gençlere yolbaşcılığı yapan ocak başkanımız olmak üzere Ülkü Ocaklarına ayrıca teşekkür ederim. Ülkü Ocakları gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için, sosyal ve kültürel anlamda daha iyi kendilerini yetiştirebilmeleri için bugün olduğu gibi sürekli programlar tertip etmektedir. Kendilerine bundan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum."

Şölen, coşkulu ve birlik beraberlik içerisinde sona erdi.

gençlerTürk Gençliği ŞöleniÜlkü Ocakları BucakBuğrahan Özkurtİsmail MutlucanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.