Bucak'ta Gümüş Bahçe hizmete açıldı! Çocuklar çok sevecek! Açılışa özel indirimleri kaçırmayın

Burdur'un Bucak ilçesi Susuz Köyünde, Gümüş Bahçe Restaurant Kır Düğün Salonu At Çiftliği, bugün düzenlenen açılışla hizmete açıldı. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta Gümüş Bahçe Restaurant Kır Düğün Salonu At Çiftliği Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesi Susuz Köyünde,  Gümüş Bahçe Restaurant Kır Düğün Salonu At Çiftliği, bugün düzenlenen açılışla hizmete açıldı.

İşletme sahibi Fatma Gedik, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

YENİDEN DİZAYN EDİLDİ

"Ben Burdurluyum, evliyim ve üç çocuk annesiyim. Burayı yaklaşık 4 ay önce düzenleyerek, yeniden dizayn ettik. Restoran kısmını baştan aşağıya elden geçirdik. Zaten daha önceden buraya gelenler bilir. Kapalı alanımızı biraz daha büyülterek 400 kişilik kapalı alan yaptık.

BUCAK'TA KIR DÜĞÜN SALONU VE KAHVALTI VE IZGARA MENÜ HER ŞEY VAR!

Açık alan bir kır düğün salonu yaptık. Şuan aşağı yukarı açık alanda 800 ila 1000 kişiye hizmet verebiliyoruz. Sabahleyin kahvaltıyla serpme kahvaltıyla başlayan bir menümüz var. Izgara çeşitlerimiz mevcut, balık çeşitlerimiz mevcut, pide çeşitlerimiz mevcut.

AİLENİZLE GÜZEL ZAMAN GEÇİRECEKSİNİZ

Bizim burada onun dışında hemen arka tarafta hayvan çiftliği yaptık. At, eşek, deve at çeşitlerimiz var, poni atlar normal yetişkin atlar olmak üzere böyle bir tesis yaptık. Bizim tesisimize ayriyeten kendin pişir kendin ye bölümü var. İnsanlar buraya aileleriyle gelip çok güzel zaman geçirebilmeleri için her şeyi hemen hemen düşündük.

PAZAR GÜNLERİ ÜCRETSİZ PALYAÇO HİZMETİ

Yine ilerleyen dönemlerde yani açacak olduğumuz yani şuan aslında hali hazırda hazır bir açık sinema keyfi yapabilecek olduğunuz yada açık maç keyfi dev ekran da olabilecek olan bir alanımız var. İnşallah burayı da en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Pazar günleri bizim burada sabah saat 10.00 ile 14.00 arasında burada palyaço hizmetimiz var ücretsiz. Buraya gelen aileler kahvaltılarını yaparken çocukları da gayet güzel keyifli vakit geçirebilirler."

Fatma Gedik, kadın girişimci olduğunu ve tüm kadınların desteğini beklediğini belirterek şunları söyledi:

"Herkesi bekliyoruz en azından bir çayımızı içmeye bekliyoruz. İndirimlerimiz var. Evet şuan için bizim 500 kişilik ful paket düğün paketimizin fiyatı seksen bin ama bu ilk 5 kişiye 80 bin TL. Şuanda ızgara çeşitlerimizi zaten ve kahvaltı bölümümüzde de indirimlerimiz var. Menümüze de sayfamıza yüklenecek fiyatlarına da orada instagram adresinden ulaşabilirler."

DÜĞÜN PAKETİ İÇERİĞİ

Tüm organizasyon hizmetlerinde Atakanla Konsept ile anlaşmalı olan Gümüş Bahçe kır düğün salonunda yapacağınız düğün paketi içeriği şu şekilde;

500 kişilik Tiffany sandalye banket masa masa örtüleri

Kuaför Havvanur hanımla anlaşma (gelin saçı makyajı dekolte makyajı)

Gelin arabası süslemesi

Fotoğrafçı hizmeti Rahim Can Onurlu (fotoğraf ve video çekimi) 

Müzisyen

Yaş pasta

Kuru pasta

Soft içecekler

Su ve çay

İlk 5 çifte özel 80.000 TL!

Telefon: 0554 591 91 15 rezervasyon telefonumuzdan ulaşabilirler.

Gümüş Bahçedüğündüğün salonuindirimTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.