Bucak 'ta Hatimle Namaz Kıldıran Hafızlara teşekkür Belgeleri verildi

2024 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran hafızlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından teşekkür belgeleri hazırlandı. Bucak Müftülüğüne gönderilen belgeler,  devamı haberimizde

HATİMLE TERAVİH

2024 yılı Ramazan ayında hatimle teravih namazı kıldıran hafızlara Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından teşekkür belgeleri hazırlandı. Bucak Müftülüğüne gönderilen belgeler,Bucak İlçe  Müftülüğü  konferans salonunda Düzenlenen  Törende Bucak İlçe Müftüsü İbrahim KESER tarafından hatimle teravih namazı kıldıran hafızlara takdim edildi. Müftü İbrahim KESER her bir gönüllüyü tebrik ederek başarılarının ve gayretlerinin devamı temennisinde bulundu.

DİB Prof. Dr. Ali Erbaş imzasıyla gelen belgelerde şu ifadelere yer verildi: “2024 yılı Ramazan ayında hatim ile teravih namazı kıldırmanız vesilesiyle tebrik eder, yetişmenizde emeği geçen başta anne-baba ve hocalarınız olmak üzere size ve ailenize Kur’an-ı Kerim rehberliğinde bereketli bir ömür dilerim.”

Bucak ilçe Müftülüğüİbrahim KeserHafızlarHatimDiyanet İşleri BaşkanlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.