Bucak'ta iftar çadırında ilk iftar heyecanı Başkan Gümüş halkla buluştu

Burdur Bucak'ta, Ramazan ayının bereketini ve birlik ruhunu paylaşmak için Bucak Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Detaylar için tıklayın!

Burdur'un Bucak ilçesinde, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yaşatmak amacıyla Bucak Belediyesi tarafından iftar çadırı kuruldu. Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Göktur ve CHP örgütüyle birlikte halkla bir araya gelerek ilk iftarı gerçekleştirdi.

Ramazan ayının huzur ve bereketini paylaşmak amacıyla kurulan ve yoğun ilgi gören iftar çadırında iftar yapan Başkan Hülya Gümüş, "Ramazan ayı birlik ve beraberliğin ayıdır. Hemşehrilerimizle aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur, sağlık ve dayanışma getirmesini diliyorum" dedi.

Bucak Belediyesi'nin iftar çadırı, Ramazan boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşların ve halkın bir araya gelmesini sağlayarak sosyal dayanışmayı güçlendiriyor. 

iftar çadırıHülya GümüşTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.