Bucak'ta ilk ve tek! Mistik Saç Terapisi ve Rahatlatıcı Kafa Masajı Hizmeti!

Ayışığı Kuaför işletmecisi Ayşin Gürüzmaden, 17 yıllık deneyimiyle Bucak'ta sizlere en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyor. Detaylar haberimizde...

Ayışığı Kuaför'de Mistik Saç Terapisi ve Rahatlatıcı Kafa Masajı Hizmeti! 17 Yıllık Deneyimle Güzellik Sizlere Ulaşıyor!

Ayışığı Kuaför işletmecisi Ayşin Gürüzmaden, 17 yıllık deneyimiyle Bucak'ta sizlere en güzel hizmetleri sunmaya devam ediyor. "Saçını yaptırman için film yıldızı olmana gerek yok sandalyeme oturman yeterli..." diyen Gürüzmaden, yeni açtığı saç terapi ve kafa masajı odasında sizleri bekliyor.

Derin Dinlenme ve Arınma İsteyenler için Mistik Saç Terapisi:

Bucak'ta ilk ve tek mistik saç terapisi hizmetiyle derin dinlenme ve arınma imkanı sunan Ayışığı Kuaför, stresli ve yorgun hissettiğiniz anlarda size şifa olacak.

Kafa Masajıyla Gerginliği Azaltın ve Rahatlayın:

Kafa masajı, çoğunlukla baş, boyun ve omuz bölgesine manuel olarak uygulanan ve gerginliği azaltarak kan dolaşımını artıran bir tekniktir. Ayışığı Kuaför'de uygulanan CHAMPİ Masajı ile rahatlamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Ayışığı Kuaför'e Nasıl Ulaşabilirsiniz?

İletişim

Ayşin : 0545 691 90 09

Rabia : 0546 744 84 08

Adres: Yeni mahalle şehit muhittin Talha çalışan caddesi No: 36 Ayışığı Kuaför Bucak/Burdur

saçsaç terapisimasajAyışığı KuaförTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.