Bucak'ta jandarma affetmedi! 5 ayrı adres didik didik arandı

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri, 21-25 Ekim 2024 tarihlerinde geniş çaplı narkotik operasyon düzenleyerek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirdi. Altı şüpheli gözaltında. Operasyon detayları için tıklayın.

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri uyuşturucu ile mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Bucak'ta jandarma ekiplerinin 21 Ekim 2024 tarihinde başlattığı geniş çaplı narkotik operasyonunda, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. “Takipli KOM (Narkotik) Faaliyeti” adı altında yürütülen operasyon 25 Ekim 2024 günü tamamlandı. Toplam altı şüpheliyi hedef alan operasyonda, beş ayrı adrese yönelik baskınlar gerçekleştirildi.

Uyuşturucu Maddeler ve Cihazlar Ele Geçirildi

Bucak ilçesindeki şüphelilere ait adreslerde, araçlarda ve kişisel üst aramalarında yapılan detaylı aramalar sonucunda çeşitli uyuşturucu maddeler ve kullanım araçları ele geçirildi. Operasyonda ele geçirilenler şu şekilde;

40 gram kokain 70 gram eroin 77 adet sentetik ecza hap 2 gram kubar esrar 140 kullanımlık sentetik kannabinoid (Bonzai) 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı 3 adet cep telefonu 26.050 TL nakit para

Operasyon kapsamında gözaltına alınan altı şüpheliden dördü tutuklanarak cezaevine sevk edildi. Diğer iki şüphelinin gözaltı işlemleri ise sürüyor. Soruşturma çerçevesinde şüphelilerin bağlantıları ve uyuşturucu tedarik zincirine dair araştırmalar devam ediyor.

uyuşturucusatışdarbejandarmaTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.