Bucak'ta kahveseverlerin dikkatine! Robert's Coffee 2. şubesiyle hizmetinizde! Gece 2'ye kadar açık

Burdur Bucak'ta kahve keyfi mi yapmak istiyorsunuz? Roberts Kafe 2. şubesinde sizleri bekliyor! Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarla her damak tadına hitap ediyor. Detaylar burada...

Roberts Kafe Bucak'ta İkinci Şubesini Açtı!

Sıcak ve Soğuk Kahvelerin, Lezzetli Tatlıların ve Daha Fazlasının Yeni Adresi: Roberts Kafe Bucak, ikinci şubesiyle hizmet vermeye başladı.

Roberts Kafe, Bucak'ta yepyeni bir şube ile kahve severleri ve lezzet arayanları bekliyor! SHELL Petrol İstasyonu Sönmez Park içerisinde bulunan yeni şubede, her damak tadına uygun geniş bir ürün yelpazesi sizleri bekliyor.

Menümüzde Neler Var?

Sıcak Kahveler: Espresso, Americano, Türk Kahvesi (çeşitli seçenekler mevcuttur), Kafeinsiz Kahve, Portakallı, Çikolatalı ve Güllü Türk Kahvesi, Filtre Kahve, Latte, Kapuçino, Macchiato, Sıcak Çikolata, Yöresel Kahveler

Bitki Çayları ve Demleme Çaylar

Buzlu Kahve: Latte, Americano, Ice Mocha

Milkshake: Çilekli, Vanilyalı ve Türk Kahveli Seçenekler

Smoothie Çeşitleri

Lezzetli Yemekler: Salata, Tost, Soğuk Sandviçler, Hamburger ve Makarna

Tatlı Grubu: Çeşitli Tatlılar

Sabah 8'den Gece 2'ye Kadar Açık!

Yaz boyunca Roberts Kafe Bucak'ta geç saatlere kadar keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte lezzetli bir kahvaltı, öğle yemeği veya akşam yemeği için Roberts Kafe'yi tercih edebilirsiniz.

Roberts Kafe Bucak ile Farklı Bir Deneyim Yaşayın!

Roberts Coffee, yeni şubede sizleri bekliyor!

Telefon : 0544 211 11 88

Adres dağarcık köyü bucak burdur

kahveRoberts CoffeeAntalya Burdur karayoluTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.