Bucak'ta mangal keyfi çok yakınınızda! Gece 3'e kadar açık

Ortaklar Kuzu Kokoreç, Burdur Bucak'ta evde mangal keyfi yaşatıyor! Kiloyla satılan kanat, kelebek ve incik çeşitleriyle, saat 11:00-03:00 arası hizmet veriyor.

Burdur’un Bucak ilçesinde faaliyet gösteren Ortaklar Kuzu Kokoreç, mangal keyfini evinizin rahatlığında yaşamanız için hizmetlerini bir adım öteye taşıyor. Gece geç saatlere kadar sipariş alarak Bucaklılara mükemmel bir lezzet deneyimi sunan Ortaklar Kuzu Kokoreç, kaliteli et çeşitleriyle sofranıza geliyor.

Özgün Lezzet: Kiloyla Kanat, Kelebek ve İncik Çeşitleri

Ortaklar Kuzu Kokoreç, her damak tadına hitap eden farklı seçeneklerle mangal lezzetini ayağınıza getiriyor. Menüdeki kiloyla satılan kanat, kelebek ve incik seçenekleri, özel pişirme teknikleriyle hazırlanıyor. Duman ve is derdi olmadan evde mangal keyfi yaşamak isteyenler için muazzam fırsat sizleri bekliyor.

Menüyü Keşfedin: 1 Kg Kelebek: 200 TL 1 Kg Kanat: 270 TL 1 Kg İncik: 250 TL Piyaz: 100 TL Mangal Keyfi Saatleri: Öğlen 11.00’den Gece 03.00’e

Ortaklar Kuzu Kokoreç, öğlen saat 11’den gece 03.00’e kadar hizmet vererek akşam yemeklerinden gece atıştırmalarına kadar her türlü damak zevkine hitap ediyor. Bu saatlerde dilediğiniz zaman sipariş vererek evde zahmetsiz bir mangal deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

mangallezzetORTAKLAR KUZU KOKOREÇTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.