Bucak’ta muhtarlar toplantısı! AK vekillerle buluştular

Bucak’ta AK Parti ilçe yönetiminin düzenlediği muhtarlar toplantısında, bölgedeki yatırımların durumu ve talepler geniş katılımla ele alındı. Ayrıntılar haberde.

Bucak’ta, AK Parti ilçe yönetiminin düzenlediği köy ve belde mahalle muhtarları toplantısı geniş katılımla gerçekleşti. Toplantıda, bölgedeki yatırımların son durumu, muhtarların talepleri ve yerel ihtiyaçlar kapsamlı olarak ele alındı.

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları Katıldı

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz ve AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz’ın yanı sıra, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın, Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Avcıl da toplantıda yer aldı. Bucak ilçe teşkilatının önderliğinde düzenlenen bu toplantıya, köy ve mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

“Yatırımlar ve Talepler Masaya Yatırıldı”

AK Parti Bucak İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Başkan Osman Taşkın’ın liderliğinde gerçekleşen buluşmada, milletvekilleri, belediye başkanları ve muhtarların, köylerde devam eden yatırımlar ve yeni talepler konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi.

muhtartoplantıAK Parti Bucak İlçe BaşkanlığıTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.