Bucak'ta silah kaçakçılığı operasyonu! Bakın ele neler geçirildi

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi, Bucak'ta düzenlediği operasyonla yasa dışı silah ticaretine darbe vurdu. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı, önemli deliller ele geçirildi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, 6-19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği kapsamlı bir operasyonla silah kaçakçılığı ve yasa dışı ticarete darbe vurdu. Bucak'ta yapılan bu operasyon kapsamında önemli deliller ve yasa dışı materyaller ele geçirilirken, üç şüpheli gözaltına alındı.

Ele Geçirilen Yasa Dışı Silahlar ve Malzemeler

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, operasyon sırasında şüpheliler M.D., H.D. ve H.B.’nin ikametgâh ve işyerlerinde detaylı aramalar gerçekleştirildi. Bu aramalar sonucunda ise ciddi miktarda yasa dışı silah ve kaçak ürün ele geçirildi. İşte ele geçirilenler;

1 adet Baretta marka ruhsatsız tabanca 2 adet otomatik av tüfeği 1 adet tek kırma av tüfeği 4 adet 9x19 mm fişek 8 adet tüfek kartuşu 700 adet mükerrer kullanım amacıyla kesilmiş bandrol 12.200 adet tütünle doldurulmuş makaron 150 adet nargile kömürü 12 kg kıyılmış tütün  

silah kaçaklığı operasyonuTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.