Bucak’ta su kesintisi yaşanacak yerler belli oldu! İşte su kesintisi olacak mahalleler

Burdur Bucak'ta 3 Ekim 2024'te planlı su kesintisi yapılacak. 24 saat sürecek kesintide hangi mahallelerin etkileneceğini ve Bucak Belediyesi'nin su dağıtım planını öğrenin.

Burdur Bucak’ta 24 Saatlik Su Kesintisi! Mahalleler Belli Oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde su kesintisi yapılacak mahalleler netleşti. 3 Ekim 2024 gecesinden itibaren 24 saat boyunca planlı su kesintisi uygulanacak.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ten Açıklama

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, su gitmeyen mahallelere su dağıtımını sağlayacak yeni uygulama kapsamında çalışmaların başladığını duyurdu. Bucak Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ilçedeki su depolarının dönüşümlü olarak kapatılıp açılacağı ve böylece suyun eşit bir şekilde tüm mahallelere dağıtılacağı belirtildi.

Su Kesintisi Yaşanacak Mahalleler: Yeni Mahalle Çukur Mahalle Çamlıca Mahallesi Yunus Emre Mahallesi Karayvatlar Mahallesi Konak Mahallesi Cami Mahallesi Alaattin Mahallesi Yörükler Mahallesi Çavuşlar Mahallesi Pazar Mahallesi Oğuzhan Mahallesi 70 Evler Mahallesi (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ve üst kısımlar) Sanayi Mahallesi (Hökez Bulvarı ve üst kısımlar)

Vatandaşlar Dikkat! Su kesintisi 24 saat sürecek ve bu süre boyunca önlemlerinizi almayı unutmayın!

Belediye Uyarısı: Eşit Dağıtım Sağlanacak

Bu planlı kesinti ile amaçlanan, tüm mahallelere suyun eşit dağıtılmasını sağlamak. Vatandaşların bu süre zarfında su ihtiyacını karşılayabilmesi için gerekli tedbirleri alması öneriliyor.

su kesintisiTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.