Bucak’ta Türk Gençlik Şöleni'ne yoğun ilgi! Ali Kınık ve Ahmet Öngel'den coşkulu konser

Bucak İlçesi’nin beklediği Türk Gençlik Şöleni, Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanlığı'nın organizasyonuyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti.

Bucak İlçesi’nin uzun zamandır beklediği ve Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen Türk Gençlik Şöleni, nihayet 18 Ekim Cuma günü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlendi. Daha önce yoğun yağış sebebiyle ertelenen etkinlik, bu kez büyük bir katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Ali Kınık ve Ahmet Öngel’den Unutulmaz Performans

Cumhuriyet Meydanı, Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Ali Kınık ve Ahmet Öngel’in performansıyla şenlendi. Bucak halkı, sevilen şarkılar eşliğinde birlik ve beraberlik içinde unutulmaz bir gece yaşadı. Coşkulu konser, gençlerin ve ailelerin neşe dolu anlarına sahne oldu.

Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt’tan Anlamlı Konuşma

Etkinliğin açılışında konuşan Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt, konuşmasında 20 yıl aradan sonra ilk kez bir konser düzenlemenin mutluluğunu dile getirdi. Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt yaptığı konuşmada, " Bucak Ülkü Ocakları olarak 20 yıl aradan sonra ilk kez konser düzenliyor olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Hava muhalefeti nedeniyle belirlenen tarihte yapılamamasa da affınıza sığınarak yaptığınız daveti geri çevirmeyerek meydanımızı doldurduğunuz için sizlere minnettarız. Türk İslam şuur ve bilinci ile gönül vermediğimiz ülkümüzü şahlandırmak sesimizi duyurmak adına yaptığımız Türklük Şölenine teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder bir kusurumuz olursa şimdiden affınızı dilerim, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!' ifadelerini kullandı.

konserTürk Gençlik ŞöleniAli KınıkAhmet ÖngelTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.