Bucak'ta üniversiteli gençlerle sabah namazı buluşması

Bucak İlçe Müftülüğü, Mevlid-i Nebi ve Camiler Haftası kapsamında Topaloğlu Mehmet Pazar Camii'nde üniversite öğrencileriyle sabah namazında bir araya geldi.

Bucak İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında özel bir etkinlik düzenlendi. Bucak Merkez Topaloğlu Mehmet Pazar Camii'nde gerçekleşen etkinlikte, üniversite öğrencileri sabah namazında buluştu.

Tesbihat, Dua ve Kahvaltı

Sabah namazı ile başlayan etkinlikte namazın ardından öğrenciler, topluca tesbihat ve dua gerçekleştirdi. Manevi bir atmosferde geçen program, Müftülük tarafından öğrencilere verilen kahvaltı ikramı ile sona erdi.

Gençler İçin Manevi Bir Buluşma

Müftülük bu etkinlikle gençler arasında manevi bağları güçlendirmek amacıyla düzenlenirken, katılımcılara hem ruhsal hem de sosyal bir paylaşım ortamı sunuyor. Bucak İlçe Müftülüğü'nden yapılan açıklamada, "Bu tür buluşmalar, gençlerin dini ve manevi değerlerle daha yakından buluşmasına vesile oluyor. Programlarımız devam edecek" denildi.

 

 

sabah namazıBucak İlçe MüftülüğüTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.