Bucak'ta üzen olay! Domuz tuzağında yaşamını yitirdi

Burdur'un Bucak ilçesinde domuzlar için tuzak kuran kardeşlerden birisi, hazırladıkları tuzağa takılarak hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde...

Burdur'un Bucak ilçesinde domuzlar için tuzak kuran kardeşlerden birisi, hazırladıkları tuzağa takılarak hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 23:00 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kuşbaba Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bahçeye domuzların girememesi için elektrikli çit yaptılar. Dün yaşanan yağmur sonrasında bölgede bulunan Mehmet Acar, hazırladıkları çitte elektrik çarpması sonucunda yaşamını yitirdi. Olay sonrasında 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından bölgede güvenlik önlemi alınırken, sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemenin ardından Mehmet Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrasında bölgeye olay yeri inceleme ekipleri gelerek, incelemede bulundu.

Savcı incelemesinin ardından Mehmet Acar'ın cenazesi Adli Tıpa kaldırıldı.

olaydomuzdomuz tuzağıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.