Bucak’ta zehir tacirleri bir bir hapsi boyluyor! Kartele geçit yok

Burdur Bucak’ta jandarmadan uyuşturucu tacirlerine darbe! Beş günlük operasyonlarda 6 şüpheli yakalanırken, yüklü miktarda uyuşturucu ve para ele geçirildi.

Burdur'un Bucak ilçesinde jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonlarında zehir tacirlerine darbe vuruldu.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde 5 günlük süren titiz çalışmalar sonucunda, Ahmet Ü., Ahmet K., Abdurrahman E., Gizem K. A., Ali Y. ve Emine S. isimli 6 şüpheliye yönelik 5 adrese operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonlardan yüksek miktarda uyuşturucu ve uyuşturucu satışından elde edilen para ele geçirildi. Yapılan operasyonlarda ilk etapta  Ahmet Ü., Ahmet K., Abdurrahman E., Gizem K. A. tutuklanırken, operasyonun 2. ayağında yakalanarak gözaltında olan Ali Y. ve Emine S.'de Bucak Cumhuriyet Başsavcılığınca tutuklanma istemiyle çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Uyuşturucu Maddeler ve Cihazlar Ele Geçirildi

Bucak ilçesindeki şüphelilere ait adreslerde, araçlarda ve kişisel üst aramalarında yapılan detaylı aramalar sonucunda çeşitli uyuşturucu maddeler ve kullanım araçları ele geçirildi. Operasyonda ele geçirilenler şu şekilde;

40 gram kokain 70 gram eroin 77 adet sentetik ecza hap 2 gram kubar esrar 140 kullanımlık sentetik kannabinoid (Bonzai) 4 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı 3 adet cep telefonu 26.050 TL nakit para

 

zehirtacirTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.