Bucak'tan gurur veren başarı! Yasemin Vicir 'Yılın Hemşiresi' Seçildi!

Bucak Devlet Hastanesi hemşiresi Yasemin Vicir, özverisi, fedakarlığı ve mesleki yetkinliği ile "Yılın Hemşiresi" seçildi. Emine Erdoğan Hanımefendi ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da katıldığı törende Vicir'e ödülü takdim edildi.

Bucak Devlet Hastanesi Hemşiresi Yasemin Vicir, "Yılın Hemşiresi" Seçildi!

Bucak Devlet Hastanesi, hemşiresi Yasemin Vicir'in "Yılın Hemşiresi" seçildiğini duyurdu.

Emine Erdoğan Hanımefendi ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da katıldığı törende, Yasemin Vicir'e ödülü takdim edildi.

Bucak Devlet Hastanesi, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’nın katılımlarıyla gerçekleştirilen törende “Yılın Hemşiresi” seçilen hastanemiz hemşirelerinden Yasemin Vicir’i kutluyor, meslek yaşamında başarılarının devamını diliyoruz.

Yasemin Vicir, gösterdiği özveri, fedakarlık ve mesleki yetkinliği ile tüm hemşirelerimize örnek olmaktadır. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Yasemin Vicir, ödülünü aldığı için çok mutlu olduğunu ve bu başarısını tüm hemşire arkadaşlarıyla paylaştığını söyledi.

Vicir, "Mesleğimi severek yapıyorum ve hastalarıma en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyorum. Bu ödül beni motive ediyor ve daha da iyi çalışmaya teşvik ediyor. Başarımı tüm hemşire arkadaşlarımla paylaşıyorum" dedi.

başarıYasemin VicirhemşireBucak Devlet HastanesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.