Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nın Eğitim Yatırımında Sona Gelindi

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan Burdur-Bucak TOBB Anaokulu'nun çalışmalarını yerinde inceledi.

BUCAK TİCARET VE SANAYİ ODASI'NIN BUCAK'A KAZANDIRDIĞI EĞİTİM YATIRIMINDA SONA YAKLAŞILDI

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, yapımı tamamlanmak üzere olan, Burdur- Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anaokulu'nun çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemeler sonrasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, yeni okul binası hakkında yapılan yatırımlar ve geleceğe dair planlanan projeler hakkında bilgiler sundu.

Başkan Meçikoğlu; eğitime destek olma yolunda önemli bir yatırıma öncülük etmenin sevincini ve heyecanını yaşadıklarını belirterek, Burdur- Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anaokulu'nu Bucak'ımıza kazandırmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dileriz. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlçemizin eğitim ve sanayi alanındaki gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.

Başkan Meçikoğlu'nun Anaokulu incelemelerine, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, Bucak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Perihan Koçaş, Burdur- Bucak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Anaokulu Müdürü Beyza Güngör eşlik etti.

 

eğitimyatırımBucak Ticaret ve Sanayi OdasıHasan Yalçın MeçikoğluTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.