Bucak Uzman Hırdavat, 2000'den fazla ürün seçeneğiyle hizmetinizde! Toptan fiyatına perakende

Bucak Uzman Hırdavat, şarjlı el aletlerinden inşaat malzemelerine, yapıştırıcı çeşitlerinden tarım aletlerine kadar 2000'den fazla ürünle hizmetinizde! Uygun fiyat ve geniş ürün yelpazesiyle mağaza ve Trendyol'da.

Bucak'ta hırdavat alışverişinde yeni adresiniz Bucak Uzman Hırdavat, Şarjlı ve kablolu el aletlerinden inşaat malzemelerine, tarım aletlerinden kapı kollarına kadar aradığınız her şeyi sizlere sunuyor. Üstelik muhtelif yapıştırıcı grubu, silikon, köpük ve hızlı yapıştırıcı çeşitleri de Bucak Uzman Hırdavat da mevcut.

2000’den Fazla Ürün Seçeneği!

El aletleri, kaynak makineleri, ilaç makineleri ve çok daha fazlasını Bucak Uzman Hırdavat'ta bulabilirsiniz. Yaklaşık 2000 ürün çeşidi ile hırdavat dünyasında aradığınız her şeye ulaşmak artık çok kolay! Üstelik toptan fiyatına perakende satış fırsatları ile cebinize dost çözümler sunuyoruz.

İnternetten Daha Uygun Fiyatlar!

Sadece mağazada değil, internet satışlarıyla da öne çıkan Bucak Uzman Hırdavat Trendyol mağazasında da bulunan ürünlerini, mağazada daha uygun fiyatlarla sizlere sunuyor! Uygun fiyat, geniş ürün yelpazesi ve kaliteyi bir arada sunan Bucak Uzman Hırdavat, Bucak halkına en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyor.

İletişim ve Çalışma Saatleri

Adres: Sanayi Mahallesi, Hökez Bulvarı No: 94, Yusuf Işık Market yanı, Ünlü Boya yanı, Bucak/Burdur
Telefon: 0542 711 00 34
Çalışma Saatleri: Hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 20:00, Pazar günü kapalı.

hırdavatBucak Uzman HırdavatTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.