Bucaklı PORTİFORM İskele'ye Uluslararası Elmas Ödülü

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan PORTİFORM İskele Kalıp A.Ş., İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Elmas Ödüllerinde, yılın kalıp iskele sistemleri üretim ve projelendirme markası olarak ödül aldı.

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet vermekte olan PORTİFORM İskele Kalıp A.Ş., İstanbul'da düzenlenen Uluslararası Elmas Ödüllerinde, yılın kalıp iskele sistemleri üretim ve projelendirme markası olarak ödül aldı.

Verdiği hizmet ile Bucak'ın adını dünyaya duyuran PORTİFORM İskele Kalıp A.Ş. adına İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Kürşat Aksoy “Yılın Kalıp İskele Sistemleri Üretim ve Projelendirme Markası” ödülünü teslim aldı.

Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarını düzenleyen Ratel Medya Kurucu Ortakları Soner Zorluoğlu ve Hakan Başak ile Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer organizatörlüğünde ve Bordex Boya ile Meges Boya ana sponsorluğunda sanat, medya, spor ve cemiyet dünyası 4. Uluslararası Elmas Ödülleri’nde buluştu.

Cumhuriyet’in 100. Yılına özel yaptığı “Parla” marşı ile yıla damga vuran Norm Ender davetlilerle birlikte marşı söyleyerek coşku dolu anlar yaşattı. 

Yine galada ödül alan bağlamanın üstadı Erdal Erzincan “şelpe” gösterisi ile herkesi mest etti. 

Galanın ana sponsoru Bordex Boya ve Meges Boya Yönetim Kurulu Üyesi İshak Peker’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Pınar Altuğ Atacan ve Bekir Aksoy'un sunumuyla iş, sanat, medya, spor ve cemiyet hayatının başarılı isimleri 4. Uluslararası Elmas Ödül Töreni’nde ödüllerini alırken Nur Köşker de renkli kırmızı halı röportajları geçekleştirdi.

PORTİFORM İSKELE KALIP A.Ş. – YILIN KALIP İSKELE SİSTEMLERİ ÜRETİM VE PROJELENDİRME MARKASI

İnşaat sektörüne; iskele, kalıp, kalıp altı destek ürünleri, endüstriyel kalıp ve trio kalıp sistemlerinin projelendirilmesi, üretimi, satışı ve satış sonrası teknik destek sunulması hususlarında hizmet veren, inşaat kalıp ve iskele sektöründe Avrupa’dan Türkiye’ye ilk teknolojik ürünlerin transferi olma özelliğini taşıyan, kaliteden taviz vermeyen çalışma anlayışıyla sektöre öncülük etmeye devam eden Portiform İskele Kalıp A.Ş. adına İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Kürşat Aksoy “Yılın Kalıp İskele Sistemleri Üretim ve Projelendirme Markası” ödülünü aldı.

Portiform İskeleödülBucak İskele KalıpBucak iskeleTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.