Büğdüzde Şehidimizin Adı Çocuk Parkında Yaşayacak

Burdur'un Büğdüz Köyü'nde Şehit Hüseyin Karaca'nın adı, inşa edilen düğün salonu ve çocuk parkına verildi. Proje, Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Semih Çelikkaya ve köy muhtarı Ömer Özcan'ın iş birliğiyle hayata geçirildi.

Burdur’un Büğdüz Köyü'nde Şehit Hüseyin Karaca’nın ismi, köyde inşa edilen çocuk parkına verildi. Burdur İl Genel Meclisi Üyesi Semih Çelikkaya, Büğdüz Muhtarı Ömer Özcan ve köy azalarının iş birliğiyle gerçekleşen bu anlamlı projeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"Devletimizin Yaptığı Yatırım Milletimize Hayırlı Olsun"

Semih Çelikkaya, yatırımların halkın ödediği vergiler sayesinde hayata geçtiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Büğdüz Muhtarımız Ömer Özcan ve azalarımızın kararıyla Şehidimiz Hüseyin Karaca'nın adı verilen düğün salonu ve Köylere Hizmet Götürme Birliğimizden yaptırılan ‘Şehit Hüseyin Karaca Çocuk Parkı’mız Büğdüz Köyümüze hayırlı olsun. Yatırım milletimize hayırlı olsun.”

şehitHüseyin KaracaTürkiyeBurdurBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.