Bunu yapanların kulaklarını çınlattılar! Artık sert önlemler alınacak

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çisey Mesire Alanı'nda çevreye zarar verenlere yönelik sert açıklamalarda bulunarak, yeni tedbirlerin alınacağını duyurdu. Giriş-çıkış kontrolleri, kamera sistemleri ve alkol yasağı uygulanacak.

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, çevre duyarlılığı konusunda yaptığı önemli açıklamalarla dikkat çekti. Özellikle Çisey Mesire Alanı'nda yaşanan kirlilik sorunlarına yönelik eleştirilerde bulunan Ümit Alagöz, bu alan için yeni önlemler alınacağını belirtti.

Çevre Duyarlılığı ve Toplum Bilinci Vurgusu

Belediye Başkanı Ümit Alagöz, açıklamasında, çevreye duyarlılık göstermeyen ve bu konuda yeterince bilinçlenememiş bazı kişileri eleştirdi. Çisey tepesine çıkıp temizlik yapan mesai arkadaşlarının, bu görüntünün sorumlularının kulaklarını ziyadesiyle çınlattıklarını, ayrıca gıyaplarında sorumlular için bol bol hayır dua okuduklarını belirten Başkan Alagöz, “Yıllardır bu değerleri bazı insanlara öğretemedik. Ne biz ne de ailelerinden bir şey öğrenmemişler. Çisey Mesire Alanı'na zarar verenlere sesleniyorum; Allah’tan da mı korkmuyorsunuz?" diyerek sert bir çıkış yaptı.

Alagöz, ayrıca belediye çalışanlarının Çisey Tepesi'nde tekrar temizlik yapmak zorunda kaldığını ve bu süreçte duyarsız kişiler için çeşitli eleştirilerde bulunduğunu belirtti. Başkan Ümit Alagöz, bu sorunun çözümü için yeni tedbirler alınacağını açıkladı.

Yeni Önlemler: Kamera Kontrolü ve Alkol Yasağı

Başkan Ümit Alagöz, Çisey Mesire Alanı’nda yapılacak düzenlemelerle bu sorunun üstesinden gelineceğini vurguladı. Bu kapsamda mesire alanına giriş-çıkışların kontrol altında tutulacağı, alanın her zaman açık olmayacağı ve kamera sistemiyle sürekli izleneceği belirtildi. Ayrıca, alkol alımı tamamen yasaklanacak ve kamera kayıtları gerektiğinde ilgili kurumlarla paylaşılacak.

Bu yeni düzenlemelerle birlikte çevreye duyarlı olmayan kişilere karşı daha sıkı önlemler alınacağını vurgulayan Ümit Alagöz, bu tedbirlerin toplumun geneli tarafından olumlu karşılanmasını beklediklerini ifade etti.

vandallarÜmit AlagözTürkiyeBurdurTefenni

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.