Burdur'a müjde! Dereboğazı ve Tek çeşmeleri yeniden açıldı

Burdur Dereboğazı ve Tek Çeşmeleri, yapılan ıslah çalışmaları ve temiz su numuneleri sonucunda yeniden kullanıma açıldı. Detaylar için tıklayın.

Burdur merkezde yer alan ve birçok vatandaş tarafından içme suyu olarak kullanılan Dereboğazı ve Tek Çeşmesi, yeniden kullanıma açıldı. Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçici olarak kapatılan çeşmelerden alınan son numunelerin temiz çıkması sonucu çeşmelerin yeniden kullanıma uygun olduğu tespit edildi.

Çeşmelerin geçici olarak kapatılmasının ardından yapılan gerekli ıslah çalışmaları ve alınan yeni su numunelerinin uygun çıkması üzerine, Dereboğazı ve Tek Çeşmesi vatandaşların kullanımına tekrar sunuldu. Bu süreçte çeşmeleri kullanamayan Burdurlular, artık güvenle bu kaynaklardan su temin edebilecekler.

Yetkililer, çeşmelerin yeniden açılmasıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirdi ve suyun güvenle tüketilebileceğini belirtti.

HaberlerDereboğazıçeşmeTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.