Burdur Alay Komutanı J. Kd. Albay Mehmet Balcı'dan Fatma Teyzeye vefa ziyareti

Burdur İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Mehmet Balcı, gönüllü bağışçı Fatma Arıcan’ı evinde ziyaret etti. Bu anlamlı buluşma, Arıcan’ın devlete yaptığı büyük bağışı yeniden gündeme taşıdı.

Burdur İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Balcı, görevine atanmasından kısa bir süre sonra Burdur’un Bucak ilçesindeki değerli isimlerinden biri olan Fatma Arıcan’ı evinde ziyaret etti. Bu anlamlı buluşma, gönülden yapılan bir bağışın hikâyesini yeniden gündeme taşıdı. Yüce gönüllü Fatma Teyze, ömrü boyunca biriktirdiği tüm mal varlığını devlete, askere ve jandarmaya bağışlamıştı.

  Burdur Alay Komutanı J. Kd. Albay Mehmet Balcı’dan Anlamlı Ziyaret

Göreve atanır atanmaz toplumsal değerlere ve halkın kahramanlarına gösterdiği ilgiyle dikkat çeken Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Balcı, Fatma Teyze’yi evinde ziyaret ederek jandarma teşkilatının bu bağışa olan saygısını gösterdi.

Fatma Teyze Kimdir?

Bucak'ın gururu olan Fatma Arıcan, sadece yaşadığı topluma değil, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergiledi. Yaşamı boyunca mütevazi bir şekilde elde edilen malvarlığını, hiçbir karşılık beklemeden devlete bağışlayan Fatma Teyze, vefa duygusuyla gönülleri fethetti. Onun bu yüce gönüllü davranışı, özellikle Alay Komutanı J. Kd. Albay Mehmet Balcı’nın göreve başlamasından kısa bir süre sonra gerçekleşen ziyarette bir kez daha takdirle anıldı.

Mehmet BalcıFatma ArıcanTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.