Burdur Belediyesinden kışa hazırlık! Rögar ve ızgara temizliği başladı

Burdur Belediyesi, kış aylarında yaşanabilecek su baskınlarını önlemek için cadde ve sokaklardaki yağmur suyu ızgara ve rögar temizliğine başladı. Vatandaşlara uyarı yapıldı.

Şehir Merkezindeki Izgaralar ve Rögarlar Temizleniyor

Kışın sağanak yağmurlarda su baskınlarıyla karşılaşmamak amacıyla kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde her yıl rutin olarak Burdur Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından yapılan cadde ve sokaklarımızdaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz “Ekiplerimiz, kışın yaşanabilecek sağanak yağmurlarda su baskınlarını önlemek amacıyla, cadde ve sokaklarımızdaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ve rögarların temizliğine başladı. Temizlik çalışmalarımız sırasında kanalizasyonlardan pet şişeler, çöp poşetleri gibi pek çok yabancı madde çıkarıldı. Bu tür atıklar hem şehir hayatını olumsuz etkiliyor hem de şebekelere zarar veriyor. Vatandaşlarımızdan, kanal ve mazgalların tıkanmaması için çöplerini bu hatlara atmama konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.” dedi.

Burdur BelediyesikışTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.