Burdur'da 13 farklı operasyonda yakalandılar! 3 kişi tutuklandı

Burdur'da İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları'nın ortaklaşa yürüttüğü operasyonlarda, 13 ayrı eylemde 3 kişi tutuklandı.

Burdur'da İl Jandarma Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılıkları ile koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalarda 3 kişi tutuklandı.

Planlı faaliyetler sonucunda toplamda 13 ayrı operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda, 17 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Yakalanan şahıslardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ele Geçirilen Malzemeler

Müdahale edilen olaylarda çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar neticesinde jandarma ekipleri, farklı türde yasaklı ürünler ve suç aletleri buldu. Ele geçirilen malzemeler şu şekilde:

1 adet dedektör 8 adet muhtelif kazı malzemesi 40 adet elektronik sigara 7 adet tabanca 11 adet tabanca şarjörü 1 adet tabanca üst kapak takımı 1 adet av tüfeği 17 adet tabanca mühimmatı 67 adet av tüfeği mühimmatı 75 adet kurusıkı tabanca fişeği 24 gram bonzai 3 gram metamfetamin 2 gram eroin 3 adet kullanma aparatı

olayoperasyonTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.